Închide

Primele măsuri la CFR după umilința din Europa League: Antonio Conceicao a fost dat afară! Conducător nou din Spania

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 31, 2018 1 1546

CFR a pierdut dubla cu Dudelange, campioana din Luxemburg, și a înregistrat astfel unul dintre cele mai usturătoare eșecuri din istoria fotbalului din România.

Umilința n-a fost trecută cu vederea de patronul Nelu Varga, iar primul care plătește este antrenorul Antonio Conceicao. Portughezul nici n-a intrat în vestiar după meci, iar Varga a transmis că nu mai are ce căuta la echipă. Un alt antrenor va fi numit în perioada următoare.

Surpriza vine însă la nivel administrativ. Potrivit prosport.ro, clubul va fi condus de spaniolul Rafael Gordillo, fost președinte la Betis Sevilla.  Este un nume greu în fotbalul spaniol. Gordillo are 61 de ani şi a jucat la Betis şi la Real Madrid. Cu echipa din capitala Spaniei a câştigat 5 campionate şi o cupa UEFA. A fost şi internaţional spaniol şi a jucat la două campionate mondiale şi trei campionate europene, între 1982 şi 1988.

Sursa citată mai precizează ca Iuliu Mureșan, cel care l-a adus pe Conceicao, va rămâne în continuare în cadrul clubului.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Un comentariu

    Scrie un comentariu