Închide

Update Primarul o provoacă pe Udrea să-și toarne apă rece în cap. Daniel Buda reacționeză

Actualitate by Luminiţa Silea - aug. 24, 2014 0 301

Emil Boc a anunțat pe pagina sa oficială că a răspuns provocării Ice Bucket – Găleata cu apă rece. Aceasta a venit din partea sportivilor clubului MMA Transilvania.

„Am răspuns provocării și am donat o sumă de bani pentru ajutorarea celor ce suferă de ALS (scleroză laterală amiotrofică)”, a menționat Boc. Edilul de Cluj a dat provocarea mai departe. Pe mâna primarul Boc, găleata cu apă rece a trecut la președintele filialei clujene a PDL, Daniel Buda, la diva PMP, Elena Udrea și la nepotul său Alex Boc. 

Primarul a postat și un filmult prin care a imotalizat provocarea găleții cu apă rece.

Exemplul lui Emil Boc a fost deja urmat de eurodeputatul Daniel Buda. Acesta a preluat provocarea găleții cu apă rece și a postat un filmuleț pe pagina sa oficială. Buda a donat și el bani pentru ALS și a pasat dușul rece către colegii săi mai tineri de partid – Radu Moisin, Radu Constantea și Călin Forna.

 

 

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu