Închide

„Primarul Clujului ar fi sub control judiciar viața asta și poate încă două vieți”, afirmă unul dintre fondatorii USR, după ce primarul Iașului a fost plasat sub control judiciar

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - feb. 06, 2022 2 2589

Scandalul de la Iași, care-l implică pe edilul municipiului, Mihai Chirică, pus sub control judiciar de procurorii DNA pentru fals intelectual în formă continuată şi instigare la uzurparea funcţiei, este asociat la Cluj Napoca, de către USR-istul Elek Levente, cu ilegalitățile din zona imobiliară agreate de Primăria lui Emil Boc.

Elek Levente s-a luptat cu municipalitatea clujeană ani de zile, atacând proiectele imobiliare care încălcau normele urbanistice, iar situația ieșeanului Chirică i se pare o nimica toată pe lângă ce ar trebui să pătimească primrul Clujului Emil Boc, dacă procurorii DNA și-ar face bine treaba. Elek subliniază că primarul Clujului ar fi sub control judiciar viața asta și poate încă două vieți.

„Citim cu toții știrea conform căreia primarul Iașiului a fost plasat in control judiciar pentru 60 de zile pentru că ar fi închis ochii la Recepția unor clădiri care nu au respectat întocmai Autorizațiile de construire. Dacă DNA s-ar sesiza și ar verifica corespondența dintre procesele verbale de Recepție și realitatea din teren, primarul Clujului ar fi sub control judiciar viața asta și poate încă două vieți”, a scris reprezentantul USR pe contul său de facebook.

El atrage atenția că la Cluj Napoca sunt multe blocuri cu 1 sau chiar 2 etaje în plus. Sunt zeci și sute de garaje și poduri transformate în apartamente.

„Sunt trotuare și străzi care există doar în autorizații. Despre spațiile verzi nici nu are rost să discutăm. Sunt peste 500 de case fără autorizație de construire dar care totuși sunt racordate la utilități”, arată Elek Levente.

Acesta a postat și câteva imagini, din care se pot vedea lipsa trotuarului, utilizat pe post de parcare.

„Strada din imagine, în proiect figura la Lățimea de 14 metri. Observați indicatoarele de stradă ingustată pentru că in realitatea strada are între 4 și 6 metri, abia trec două mașini simultan. Desigur clădirea are parcări subterane care zac aproape goale pentru că sunt vândute separat de apartament la preț de garsonieră iar primăria ți poliția locală închid ochii la parcările de pe trotuar.

sursa parcari pe trotuar/ facebook

2 comentarii

  1. Cum a permis primaria si in mod special Boc, construirea de blocuri P+4 intr-o zona linisrita de case de pe Eugen Ionesco ? Sau de pe Brancusi ? Cum ?

  2. Orice se poate, la Cluj, ca si la iasi.
    La Iasi e cea mai groaza, toata lumea stie.
    O serie de capatuiti din clica lui Chirica sunt infractori, ca si el, cu dosare penale si bube in cap.
    Adevarate clanuri, pe model de satra, gen : Familia Buraga, familia Neculau, Familia Tomorug, toti directorii de piete si firme arondate Primariei Iasi sunt persoane cu dosare grele, la fel ca si piticul veninos din fruntea municipalitatii.

Scrie un comentariu

Articole similare