Închide

Primarul Bogdan Pivariu, reacție după atacul mizerabil la adresa sa și a familiei sale: Nivelul la care s-a ajuns cu aceste informații calomnioase depășește orice limită. Am inițiat procedurile de chemare în instanță a celor responsabili

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 18, 2023 0 508

Bogdan Pivariu

Pentru că în ultimele zile pe un site obscur au apărut tot soiul de informații false și denigratoare la adresa sa și a familiei sale, primarul Floreștiului Bogdan Pivariu subliniază că era necesar să reacționeze în mod public și să atragă atenția că nu e dispus să tolereze o astfel de campanie calomniatoare, fapt pentru care a și inițiat proceduri de chemare în judecată.

Pivariu arată că în momentul în care a decis să candideze la Primăria Florești și-a asumat și faptul că poate fi atacat, criticat sau tras la răspundere, ceea ce nu înseamnă ca va rămâne impasibil în fața unei campanii denigratoare și mincinoasă, în care a fost atrasă și soția și fiica sa.

„În ultima perioadă au apărut în spațiul public mai multe informații complet mincinoase, avându-mă ca subiect pe mine și pe familia mea. În momentul în care am decis să îmi asum rolul de edil al Floreștiului, mi-am asumat și riscul ca diverse personaje să mă atace, personaje ale căror interese ar putea fi lezate prin deciziile ferme pe care le luăm pentru a îndrepta problemele mari din Florești.

Cu toate acestea, nivelul la care s-a ajuns cu aceste informații calomnioase în spațiul public, la adresa mea, a soției mele, a tatălui meu, a fetiței mele și chiar a unui bun profesionist din comunitatea noastră decedat recent, depășește orice limită.

Dezmint public aceste informații și vă aduc la cunoștință că am inițiat procedurile de chemare in instanță a celor responsabili. Îi asigur pe cei vinovați că nu vor scăpa nepedepsiți.

Suntem obligați să reacționăm atunci când diverse personaje îndoielnice, sub pretextul unor drepturi fundamentale cum sunt acelea la libera exprimare și informare, promovează în spațiul public din Florești informații atât de evident mincinoase.

Vă asigur în continuare de implicarea mea totală în dezvoltarea Floreștiului, dar vă asigur în același timp că astfel de acțiuni reprobabile nu vor rămâne nesancționate. Cu stimă,Bogdan Nicolae Pivariu, primar al celei mai mari comune din România”, a transmis Bogdan Pivariu, într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare