Închide

Primăria Florești: Începe „Winter Dream” în 30 noiembrie / The Motans va concerta în deschiderea târgului din Parcul Poligon

ActualitateAdministrațieFestivalMuzica by Actual de Cluj - nov. 28, 2022 0 1773

Târgul de Crăciun din Florești, sub titulatura „Winter Dream”, se deschide miercuri, 30 noiembrie, în Parcul Poligon. Primăria a pregătit un concert de zile mari, oaspeții de referință fiind artiștii The Motans și DJ Alex.

De altfel, cunoscutul artistul de la The Motans, Denis Roabeș, a postat deja un anunț pe contul de facebook, subliniind că e pregătit de întâlnirea cu publicul floreștean, în 30 noiembrie.

Primarul Bogdan Pivariu a transmis la rândul său că, anul acesta, sărbătorile de iarnă sunt îmbrăcate „într-un decor de poveste”, în cadrul „Winter Dream” din Parcul Poligon. „Multumită parteneriatului cu Electric Garden vom avea parte de un scenariu de vis. Îi aștept pe toți floreștenii să se adune la deschiderea Winter Dream”, a transmis Pivariu.

În afară de decor, în cadrul „Winter Dream” există locuri de joacă pentru copii, fiind incluse și o serie de activități care le sunt dedicate. De asemenea, au fost amenajate căsuțele care oferă o mulțime de posibilități de alimentație/băutură, pentru toată lumea și pentru toate buzunarele. Există amenajat și un patinoar.

Programul de miercuri, 30 noiembrie, în Parcul Poligon

19:10 – 19:40 Patinaj artistic Transylvania Skating

19:40 – 20:00 Aprinderea iluminatului festiv

20:00 – 21:00 concert The Motans

21:00 – 22:00 concert DJ Alex

Nici un comentariu

Scrie un comentariu