Închide

Primăria Florești a mustrat Supercom și a cerut firmei să doteze punctele gospodărești cu mai multe pubele și să respecte programul de ridicat gunoiul

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 16, 2023 0 161

Oficialii Primăriei Florești au cerut operatorului de salubritate, Supercom, să rezolve urgent problemele din comună privind ridicarea deșeurilor.

Primarul din Florești a arătat că s-au primit numeroase sesizări de la cetățeni, nemulțumiți că nu se respectă programul de ridicări deșeuri dar și de faptul că punctele gospodărești nu sunt dotate cu pubele suficiente.
Mai mult, a adăugat că în urma verificărilor pe teren, s-au confirmat nemulțumirile exprimate de floreșteni dar și faptul că nu există suficiente utilaje care ridică gunoiul.

Firma de salubritate s-ar fi angajat că va corecta neajunsurile, în cadrul unei întâlniri care a avut loc în 16 martie la Primărie.

“Am primit asigurări de la operator că situația specială a comunei va fi tratată conform si anume: se va suplimenta numărul de autospeciale pentru colectarea deșeurilor dar și a echipelor care ridică gunoiul și se vor elimina întârzierile în respectarea programului de activitate inclusiv cele din zilele de duminică”, a arătat Bogdan Pivariu.

El a mai anunțat că, după clarificarea prevederilor legale după schimbarea operatorului, se va relua activitatea EcoCentrului Florești. În plus, în cadrul  EcoCentrului va fi înființat și un punct de contractare – încasare plată servicii.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu