Închide

Primăria a deschis ștrandul cu bazine pitice

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 24, 2017 0 421

Ștrandul Sun deținut de primărie prin regia Consiliul Local în cartierul Grigorescu s-a deschis începând cu acest final de săptămână. Obiectivul va fi deschis de luni până duminică între orele 9.00 și 20.00.

După ce bazinul mare a ștrandului a fost acoperit cu un balon presostatic și transformat în bazin olimpic acoperit, la Sun mai sunt disponibile doar două bazine, unul cu o adâncime de 1,50, iar cel de al doilea de 0,60 m. Noutatea o constă toboganul acvatic pe două nivele, singurul de acest fel din Cluj Napoca, dar și o trambulină pentru salturi, destinată copiilor.

Ștrandul este dotat și cu mobilier pentru jocuri de copii, unde a fost montat pavaj special.

Biletul de intrare costa 15 lei pe zi pentru adulți și copii peste 12 ani și 6 lei pentru copii. Accesul copiilor sub 3 ani este gratuit. Sunt disponibile, potrivit Primăriei, și pachete de abonamente: cu 10 intrări pentru 2 adulți și un copil – 300 lei; abonament individual pentru copii de peste 10 ani – 150 lei; abonament individual pentru copii, studenți, pensionari, persoane cu dizabilități – 100 lei. În limita disponibilă, în prețul de intrare este inclus și un sezlong.

Primăria intenționa să transforme ștrandul Sun în aqua park însă proiect a intrat din nou în blocaj. Detalii: Primăria a ratat din nou proiectul aqua parkului. Terenul de la ștrandul Sun e revendicat

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare