Închide

Primă de fuziune de 3,7 milioane de lei la BT după ce înghite BancPost

EconomieTop News by Actual de Cluj - oct. 26, 2018 0 199

Prima de fuziune în cazul înghițirii BancPost de către Banca Transilvania a fost stabilită de Consiliul de Administrație la peste 3,7 milioane de lei.
Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al băncii din Cluj în baza deciziilor luate de acționari în adunarea generală din 16 octombrie prin care s-a aprobat fuziunea dintr BT și BancPost; atunci, acționarii au mandatat CA să decidă valoarea finală a majorării de capital social a BT și a primei de fuziune. Astfel, capitalul social al BT a fostmajorat cu 2,6 milioane de lei prin emiterea unui număr nou de acțiuni cu valoare nominală de un leu pe titlu, în vreme ce prima de fuziune a fost stabilită la 3,736 milioane de lei.
Banca Transilvania a achiziționat Bancpost de la Eurobank Group în aprilie. Până la finalul anului, când va fi finalizată integrarea, cele două bănci vor avea în continuare activitate separată.

Grupul Financiar Banca Transilvania este cel mai mare grup financiar din România. BT are 2,5 milioane de clienți, aproape 500 de sedii şi peste 7.000 de angajați.
Reprezentanții băncii nu au răspuns apelurilor actualdecluj.ro pentru detalii privind prima de fuziune.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu