Închide

Premii savuroase pentru clienții Iulius Mall Cluj, de Ziua Internațională a Cafelei (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - sept. 28, 2017 0 366

Zile cu parfum de cafea se anunță la Iulius Mall Cluj. De Ziua Internațională a Cafelei, îndrăgita destinație de shopping și petrecere a timpului liber își răsfață clienții cu premii care să le ofere doza zilnică de energie.

În fiecare an, pe 1 octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a Cafelei. Pentru că știm cât de mult îți plac diminețile cu aroma licorii negre, întreg week-end-ul îți oferim premii care să te încarce cu energie și să îți facă începutul de zi mai savuros. Cum intri în posesia lor? Nimic mai simplu! În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017, vino la centrul de premiere amenajat în zona hypermarketului Auchan, lângă Coffee Beans, cu un bon fiscal în valoare de minimum 50 de lei, care include un produs pe bază de cafea sau accesorii pentru prepararea băuturii sărbătorite. Ai șansa să fii răsplătit cu surprize care să pună în valoare momentul tău de răsfăț în compania unei cești de cafea fierbinte.

Primii 100 de clienți care întrunesc criteriile de participare vor fi înregistrați electronic și vor primi un cadou garantat: vouchere pentru cafea preparată sau pachete de cafea de la Coffee Beans, Sweet Caffe sau Brewtiful ori delicii de la Donuterie.

(P)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu