Închide

Premierul Florin Cîțu: „Nu doar personalul medical, ci și din învăţământ şi personalul din MApN și toți cei care lucrează pentru Guvern trebuie să fie vaccinați sau testați”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 28, 2021 0 377

Premierul Florin Cîțu a declarat că, în opinia sa, personalul din sistemul medical, dar și din Ministerul Apărării și cei care lucrează pentru guvern trebuie să se vaccineze sau să se testeze. Acesta a vizitat un centru de vaccinare din Botoșani.

„Cred că nu doar personalul medical, ci și din învăţământ şi personalul din MApN și toți cei care lucrează pentru Guvern trebuie să fie vaccinați sau testați. Aceasta este varianta pe care eu o voi propune și sper să fie aprobată, în funcţie și de discuţiile cu specialiştii. Vom discuta şi în coaliţie… Acolo unde intrăm în contact cu cetăţenii, trebuie să fim responsabili”, a comentat Cîţu, citat de G4Media.
România este încă departe de ținta pentru imunitate colectivă. De fapt, ne situăm la coada listei, alături de Bulgaria, în clasamentul european al țărilor în funcție de gradul de vaccinare. În 27 august, numărul persoanelor vaccinate ajunsese la 5.225.867. Au fost vaccinate cu schemă completă 5.106.489 persoane, iar în ultimele 24 de oră fuseseră administrate 13.363 de doze.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare