Închide

Premierul cere noi verificări privind prețurile carburanților

EconomieSinteză știri naționale by Kristina Reştea - iun. 16, 2022 0 54

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, verificări privind modul de formare a prețului la carburanți, pentru a vedea de ce s-a ajuns la acest nivel al prețului, transmite Economedia.ro.

„Doresc să cer Ministerului Energiei și Ministerului Finanțelor să verifice elementele de preț la carburanți, astfel încât să putem să avem o decizie la nivelul Guvernului privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al prețului la carburanți”, a spus prim-ministrul, în deschiderea ședinței de Guvern.

Carburanții auto s-au scumpit din nou joi, după precedenta scumpire care a avut loc acum patru zile. Opt runde de scumpiri de la începutul lunii, după cum scrie Economica.net.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.