Închide

Premieră națională: Narghilea din Dubai, home-delivery la Cluj (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - apr. 20, 2018 0 3448

Premieră națională la Cluj-Napoca: Narghilea cu arome din Dubai, de închiriat în sistem de home-delivery. 

Narghilea din Dubai, adusă în premieră la Cluj într-un sistem de home-delivery. Clujenii pot savura la ei acasă sau chiar la picnic arome din Dubai, grație primului serviciu de narghilea home-delivery din țară. Ideea inedită de business îi aparține lui Danish Ashraf (foto), om de afaceri din India, stabilit la Cluj-Napoca și fost concurent la “Chefi la cutite”.

Da Camel Club pune la dispoziția clienților o serie de 50 de narghilele speciale, din oțel, fier forjat și sticlă – comandate tocmai din Dubai. Serviciul inedit de home-delivery de la Cluj va începe în 20 aprilie, iar o narghilea poate fi închiriata pentru doua ore și costă 50 de lei.

“Dupa 15 ani de studiu de piață, am simțit un interes crescut pentru narghilea în Cluj. Noi ne dorim să putem promova atmosfera orientală nu doar în localul nostru – Da Camel Club, ci și în afara lui cu primul serviciu de livrare de narghilea acasă. Acum atmosfera orientală e la un apel distanță!”, spune Danish.

În cultura orientală, pe lângă mâncare, narghileaua constituie un prilej de relaxare și de împărtășire a momentelor bune cu prietenii. Narghileaua se poate fuma atât în interior, cât și în aer liber.

“Narghileaua înseamnă întâi de toate relaxare. Clienții nu trebuie să se gândească la nimic, noi ne ocupăm de tot: furnizăm toate cele necesare pentru o experiență foarte bună, de la cărbuni, la arome, până la aparat în sine. Avem gama cea mai variată de arome din Cluj – de la trandafir la pepene roșu, disponibile pentru home-delivery. La narghileaua din Dubai furtunul este igienic, noi aducem mustiucuri noi, pornim și stingem narghileaua, facem absolut tot ce trebuie ca oamenii din Cluj să aibă parte de o experiență reușită în timpul lor liber. Pentru cine dorește o experiență orientală completă, narghileaua poate fi savurată chiar și în pauza unei conferințe alături de meniul de catering cu specific oriental pe care îl avem. Pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți sau botezuri, pe lângă narghilea, noi furnizăm și servicii de belly-dance”, împărtășește fostul concurent la “Chefi la cuțite”, actualmente proprietar de restaurant cu specific indian.

Clujenii pot savura narghileaua din Dubai chiar din fața propriului televizor sau la picnic, costurile de livrare fiind aceleași indiferent de cartier în Cluj-Napoca, dar și pe o rază de 10 kilometri în jurul municipiului. Rezervările se pot face atât telefonic, cât și pe Facebook la Da Camel Club.

(P)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu