Închide

Prelungirea măsurii arestului preventiv pentru clujeanul care și-a strangulat prietena se judecă azi UPDATE Arestarea preventivă a fost prelungită

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 18, 2022 0 235

UPDATE ora 15

Clujeanul care și-a strangulat prietena după care i-a plimbat cadavrul în mașină și s-a ascuns de Poliția care-l căuta rămâne în arest preventiv încă cel puțin 30 de zile, decizia a fost luată în urmă cu puține momente. Instanța Tribunalului Cluj a admis sesizarea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi în consecinţă a dispus prelungirea arestului preventiv pe o perioadă de 30 zile, începând cu 26 iulie, până în 24 august inclusiv. Decizia poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.


Știrea inițială:

Prelungirea măsurii arestului preventiv pentru clujeanul care și-a strangulat prietena se judecă azi.

Vorbim despre Bone Ferenc, clujeanul de 43 de ani care a șocat o țară întreagă după ce și-ar fi strangulat prietena de 30 de ani pentru că aceasta nu a vrut să se căsătorească cu el. Bărbatul a plimbat cadavrul cu mașina până în Oradea, unde s-a ascuns de autorități și a fost găsit după câteva zile într-un vagon dezafectat.

Lui Bone Ferenc i-a fost prelungit o dată arestul preventiv, în urmă cu aproape  o lună, în 22 iunie. Acesta se află în centruld e reținere și arest preventiv de la Inspectoratul de Poliție județean Sălaj până în 25 iulie inclusiv. Acesta a atacat decizia arestării preventive cu contestație la Curtea de Apel Cluj, dar și-a retras-o ulterior.

Amintim,Tribunalul Cluj a decis la sfârșitul lunii mai arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Bone Ferenc în dosarul privind uciderea iubitei sale, Beata Molnar. De atunci, arestarea sa preventivă a fost prelungită o dată. Bărbatul și-ar fi recunoscut vina.

Procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au explicat că în perioada 21-22 mai, în timp ce se deplasa cu autovehiculul marca Dacia Logan pe mai multe trasee prin arealul unor comune din zona de munte a judeţului Cluj, inculpatul Bone Ferenc a exercitat agresiuni fizice asupra victimei care au condus la decesul acesteia. Moartea victimei a fost violentă.
După ce şi-ar fi ucis iubita, bărbatul s-a întors la Cluj-Napoca, iar ulterior a plecat spre Oradea. „A transportat cadavrul victimei în autovehiculul pe care îl conducea, iar în dimineaţa zilei de 22 mai 2022 a abandonat cadavrul întru-un areal dintre localităţile Corniţel şi Borod, judeţul Bihor, pe un drum lăturalnic în spatele unei staţii de carburanţi dezafectate”, au arătat procurorii.
Bone Ferenc are antecedente privind violența domestică și o condamnare cu suspendare la 1,3 ani de închisoare, după ce și-a agresat o altă fostă iubită.
La ora publicării acestei știri propunerea prelungirii arestării preventive nu fusese încă judecată de către Tribunalul Cluj. Revenim cu decizia instanței.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare