Închide

Portar din Italia pentru CFR Cluj. Se va lupta cu Bălgrădean pentru postul de titular

Sport by Actual de Cluj - ian. 27, 2022 0 188

„Portarul român Răzvan Sava se întoarce în țara natală. Acord între Torino și Cluj pentru vânzarea fundașului născut în 2002: tranzacție definitivă”, a anunțat Tuttomercatoweb.

Născut la Timișoara, Răzvan Sava a fost crescut de LPS Banatul, dar și-a petrecut ultimii ani ai carierei în Italia. A trecut pe la echipele de juniori de la Juventus, Pescara, Lecce și Torino, care îl transferase în septembrie 2020.

Sava a adunat cele mai multe meciuri la Torino Primavera, 28, în care a primit 48 de goluri. El are o selecție la reprezentativa U20 a României, pentru care a jucat timp de 60 de minute în amicalul cu Anglia U20, câștigat de englezi cu 6-1. Sava a primit 3 goluri în acel meci.

La CFR Cluj, Sava va lupta pentru un loc de titular cu Cristian Bălgrădean și Otto Hindrich. Față de Bălgrădean, are avantajul de a se plia pe regula U21.

CFR i-a mai transferat în această iarnă pe Dugandzic (Soci), Sg. Buș (Seongnam), Neguț (Chindia) și Daniel Birligea (Teramo Calcio). La Cluj a revenit și Itu, împrumutat la Dinamo.

Au plecat: Letica (liber), Mailat (FC Botoșani), Butean, Denis Rusu (Chindia), Tahiri (Heerenveen), D. Ciobotariu (FC Voluntari), D. Paraschiv (Hermannstadt), Culio (liber), Pașcanu (Ponferradina), Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar (Dinamo).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu