Închide

Polițiștii de penitenciare intră azi în grevă japoneză și amenință cu blocarea activității în închisori

Actualitate by Actual de Cluj - mai 30, 2023 0 61

Polițiștii de penitenciare intră azi în grevă japoneză și amenință cu blocarea activității în închisori.

Aceștia își vor desfășura azi activitatea profesională purtând o banderolă albă pe braț, pentru a atrage atenția clasei politice cu privire la ”dezastrul în care se află penitenciarele din cauza proastei guvernări PNL-PSD-UDMR”, după cum anunță Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP). După greva japoneză de azi urmează blocarea la propriu a penitenciarelor.

”Miercuri, 31 mai, polițiștii de penitenciare vor refuza să intre la programul de lucru timp de 2-4 ore, deoarece s-au săturat să mai fie bătaia de joc a lui Marcel Ciolacu și a lui Nicolae Ciucă”, spun sindicaliștii. ”Protejarea pensiilor militare vehement trâmbițată în spațiul public de cei doi politicieni s-a dovedit a fi o mare minciună și o înșelătorie de proporții, la fel cum este guvernarea PSD-PNL”.

Federația Sindicatelor din ANP anunță că polițiștii de penitenciare vor începe de mâine blocarea penitenciarelor prin ”exces de zel”. Primul penitenciar blocat prin “exces de zel” va fi Craiova, urmat de Bistrița și Bacău.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu