Închide

Polițiști reținuți după ce au băgat în Terapie Intensivă un bărbat pe care îl cercetau. Sunt acuzați de tentativă de omor și tortură

Sinteză știri naționaleTop News by Actual de Cluj - mai 27, 2022 0 319

Mai mulți polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj au fost reținuți pentru 24 de ore, transmite Europa FM.

Ei sunt acuzați de tentativă de omor și tortură într-un dosar deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce un bărbat de 41 de ani a ajuns în Arestul poliției cu multiple leziuni interne.

Cei 4 politisti au fost reținuți pentru
Infracțiunea de tentativă de omor asupra unui bărbat de 41 de ani din Gorj care se află la secția de terapie intensivă a Spitalului de urgență din Târgu-Jiu, în stare critică.
Initial, bărbatul a fost reținut în urmă cu câteva zile pentru ultraj pentru că nu a oprit la semnalul unui agent de Politie și l-a lovit cu mașina, fugind apoi de la locul faptei. Ajuns în arest, bărbatul a acuzat dureri și după ce a fost dus la spital a fost operat de urgență. Medicii legiști au constatat că acesta avea distruse mai multe organe interne care au fost extirpate în urma intervenției chirurgicale, iar loviturile primite i-au pus viața în pericol.
Apoi, susțin surse din anchetă, ar fi încercat să mușamalizeze totul. Când a fost evaluat medical la spital înainte să fie introdus în arestul Poliției, polițiștii care-l însoțeau au ascuns faptul că acesta prezenta leziuni. În final, medicul din arestului Poliției din Gorj a chemat Ambulanța și așa s-a aflat de agresiunea asupra bărbatului. 4 polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale au fost reținuți, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare