Închide

Poliția îl caută pe fostul profesor universitar Boné Ferenc, suspect în cazul Beatei Molnar, femeia găsită moartă în județul Bihor

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 26, 2022 1 2005

Boné Ferenc, fost profesor în cadrul Universității Sapientia, este căutat de poliție. Are antecendente legate de violența domestică. Mașina sa, un logan cu nr. AR-51-LAC a fost dat în urmărire de poliție. Boné Ferenc este principalul suspect în cazul Beatei Molnar, femeia dispărută din Cluj-Napoca la finalul săptămânii și găsite moarte în județul Bihor. UDMR Cluj a transmis un mesaj de condoleanțe prin care deplânge moartea Beatei Molnar, care a lucrat în cadrul organizației. Pe rețelele de socializare, apropiați ai celor doi, condamna violența domestică și faptul că Bone Ferenc, deși cu antecedente, a fost legitimat în continuare în cercurile de elită din Cluj.

În 25 mai a fost găsit în județul Bihor cadavrului Beatei Molnar, femeia dispărută din Cluj-Napoca în urmă cu câteva zile.  Prietenul ei, Boné Ferenc, cu antecedente penale pentru violențe, fiind condamnat la închisoare cu suspendare deoarece și-a bătut fosta iubită în urmă cu 2 ani, este căutat de poliție. Martorii care au declarat-o dispărută pe Beata Molnar au arătat că cei doi au plecat împreună din Cluj-Napoca. Există o fotografie pe rețele de socializare pe care Beata și-a făcut-o apoi în Răchițele. Mașina lui Boné Ferenc este dată în urmărire de poliție (un logan cu nr. AR-51-LAC).

”L-ați văzut? Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Boné Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia”, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Presa maghiară relatează că Boné Ferenc a trecut deja granița, în Ungaria.Potrivit Cluj24.ro, tânăra de 30 de ani dispărută la sfârşitul săptămânii trecute preda tot la Universitatea Sapienzia, inclusiv cursurile pe care în trecut le-a susţinut Boné Ferenc. Ea a avut o relaţie cu bărbatul din luna decembrie anul trecut şi a fost avertizată despre comportamentul violent al lui Boné, însă i-a luat apărarea, susţinând că orice om merită o a doua şansă.  Cert este că, după declanşarea investigaţiilor, anchetatorii au descoperit, vizionând camerele de supraveghere a traficului, că Loganul condus de Boné a fost în apropierea zonei unde a fost găsit cadavrul.

Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere verificate de poliție, bărbatul a fost identificat în zona Alesd unde ar fi mers să mânânce singur. De acolo, nu mai apare pe camere, însă se deplasa spre Oradea, pe E60. Presa națională susține că acesta n-ar fi părăsit țara, ci s-ar ascunde undeva, în România.

UDMR a transmis un mesaj public de condoleanțe, arătându-se șocat de moartea femeii care a lucrat în cadrul organizației.

„Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. O cunoșteam ca un om creativ – era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!” a transmis Președinția executivă a RMDSZ.

(SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală)

Pe rețele de socializare, apropiați ai celor doi,  Boné Ferenc și Beata Molnar, condamna faptul că bărbatul a fost legitimat în cercursile sociale de elită din Cluj, deși se cunoaștea faptul că are un compotament violent cu femeile. Există povești potrivit cărora obișnuia să își pună iubitele să îi trimită mesaje la anumite ore iar dacă acestea nu făceau întocmai, devenea violent.

foto: colaj Facebook

Un comentariu

  1. „obișnuia să își pună iubitele să îi trimită mesaje la anumite ore iar dacă acestea nu făceau întocmai, devenea violent.”

    Frățică ăsta e deviat psihic serios!!! Cum Dzeu poate o femeie (cum era Beata) să aibe o relație cu un nenorocit jalnic ca ăsta??? DE CE?? 🙁

Scrie un comentariu