Închide

PNL Cluj: Deputatul invizibil Sabin Sărmaș jignește vârstnicii Clujului, făcându-i „oi”. Provoacă un conflict între generații

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - mai 21, 2024 1 185

PNL Cluj susține că Sabin Sărmaș, candidat independent la Primăria Cluj Napoca, i-ar fi jignit pe vârstnici.

„Deputatul invizibil Sabin Sărmaș jignește vârstnicii și provoacă un conflict între generații la Cluj-Napoca, fapt care arată imaturitatea sa și incapacitatea de a înțelege importanța și contribuția pe care o au persoanele în vârstă la bunul mers al societății.

Într-o postare pe o rețea socială, ștearsă ulterior, Sărmaș i-a făcut ”oi” pe vârstnicii Clujului spunând că: ”Bătrânii sunt oi, votează cu Boc pentru că sunt înțepeniți în proiect”.

Cheia este unirea generațiilor, avem nevoie ca toate generațiile să se înțeleagă între ele, trebuie să unim oamenii, nu să-i învrăjbim între ei. Aceste declarații jignitoare arată adevăratul caracter al invizibilului politician, lipsa sa de considerație pentru cei care au construit România, dar arată și lipsa de respect pentru părinți și bunici.

Cluj-Napoca a fost, cel puțin în ultimii 20 de ani, un model de toleranță între generații, un oraș incluziv în care fiecare cetățean, tânăr sau vârstnic, și-a găsit locul și în care nimeni nu a fost lăsat în urmă sau desconsiderat.

Oare lui Sărmaș îi va plăcea ca atunci când va ajunge la vârsta senectuții să fie numit “oaie” de către tineri?

Oare cum se simt bunicii lui, zecile de mii de vârstnici ai Clujului care sunt tratați cu astfel de apelative de către un politician invizibil?”, se precizează în comunicatul PNL Cluj.

 Material comandat de Partidul Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

Un comentariu

  1. Ii credeti pe penalistii din pdl si pnl ?Pnl face parte din fsn(frontul salvării naționale creat la începutul anilor 80 din secolul trecut si are ca sarcina sa distrugă România.Mii de miliarde a furat fsn din averea românilor după asasinarea lui Ceașcă .

Scrie un comentariu

Articole similare