Închide

Ploile torenţiale au provocat viituri în Cluj: zeci de mașini blocate din cauza aluviunilor căzute pe șosea

ActualitateTop News by Catalin Suciu - iul. 18, 2018 0 396

Drumul Naţional 75 a fost blocat, marţi seara, pe o porţiune de peste 50 de metri, în localitatea Buru, din judeţul Cluj, din cauza aluviunilor care au căzut pe carosabil.

Aproximativ 100 de mașini au rămas blocate până în jurul orei 22:00, când drumul a fost eliberat de echipele de intervenție, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Andrei Biriș.

„Drumul Naţional DN75 a fost blocat de aluviuni la intrarea în localitatea Buru, dinspre Turda. Au fost angrenate aluviuni de un torent de pe versant, la faţa locului intervenind utilaje de la Primăria Iara şi de la Drumurile Naţionale pentru curăţare. Drumul este blocat pe o porţiune de peste 50 de metri, circa 100 de maşini fiind oprite în trafic în această zonă”, a precizat Biriș.

Judeţul Cluj a fost sub atenţionare cod portocaliu de furtuni până la ora 20.30

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu