Închide

Ploaie de amenzi la Cluj, într-o săptămână. Bilanțul polițiștilor numără o mie de amenzi în 7 zile

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 29, 2015 0 387

76 permise de conducere reținute, 36 de certificate de înmatriculare retrase – și peste o mie de amenzi, între care 800 pentru contravenții rutiere. Sunt doar câteva dintre cifrele controalelor polițiștilor din Cluj, în ultima săptămână.

În stradă au coborât, în ultima săptămână, polițiști de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor şi luptători de intervenţie rapidă. Au efectuat 203 controale, 42 de filtre şi trei percheziţii, în urma cărora au constatat 30 de infracțiuni, dintre care 24 în flagrant delict, au depistat 25 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. De asemenea polițiștii au aplicat peste 1.000 de amenzi – mai exact 1.048 – și au confiscat bunuri în valoare de peste 5.400 de lei, adică peste 1.000 de euro.

În ce privește controalele în trafic, bilanțul e notabil: într-o săptămână, polițiștii rutieri au aplicat 837 de sancţiuni, dintre care 236 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 3 pentru consum de alcool. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 76 de permise de conducere şi au retras 36 de certificate de înmatriculare auto.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu