Închide

Ploaie de amenzi în doar trei zile pentru șoferii care au condus pe Autostrada Transilvania, aproape 200 au fost amendați

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 16, 2022 0 123

Ploaie de amenzi în doar trei zile pentru șoferii care au condus pe Autostrada Transilvania, aproape 200 au fost amendați, mai mulți au fost surprinși cu viteze de peste 200 km/h, în condițiile în care viteza maximă legală pe autostradă este de 130 km/h.

Polițiștii au descins pe autostrada Transilvania pe tronsonul din Cluj, între 12 și 15 august, adică ieri, au împărțit aproape două sute de amenzi șoferilor. Astfel, în total au fost aplicate 194 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea, respectiv 136, șoferilor care au depășit limitele legale ale vitezei. 24 de permise de conducere au fost reținute, la fel și patru certificate de înmatriculare.

Între șoferii prinși asupra faptului este un șofer care avea permis de mai puțin de un an și care a fost depistat pe tronsonul Târgu Mureș – Chețani circulând cu o viteză de 178 km/h, ieri după-masă. Acesta a fost amendat cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce mașini pentru o perioada de 90 de zile. De asemenea polițiștii au depistat un bărbat de 29 de ani din Giurgiu care avea suspendat dreptul de a conduce, astfel că acestuia i-a fost întocmit dosar penal.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu