Închide

Platoul renovat al Sălii Sporturilor „Horia Demian”, teren de joacă în cadrul Urban Playfield

ActualitateFestivalSocial by Actual de Cluj - iul. 15, 2023 0 293

Urban Playfield, un concept Sports Festival care descoperă potențialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca și invită comunitatea la mișcare, va avea loc în 15-16 iulie, pe platoul recent modernizat al Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Timp de două zile, acesta va deveni un spațiu în care părinți și copii, tineri și bătrâni, alături de cluburi sportive, vor putea să se bucure de sport și de antrenamente outdoor.

„Orașul în care trăim este locul nostru de joacă și vrem ca prin Urban Playfield să îi ajutăm pe oameni să descopere acest lucru. Putem să facem mișcare și să avem un stil de viață sănătos care include sportul și dacă nu mergem la sală sau practicăm un sport de performanță. Este suficient să ieșim din casă pentru a pune corpul în mișcare. Sala Sporturilor din Cluj-Napoca este un simbol al acestui oraș și al dezvoltării sportului clujean, iar platoul renovat oferă acum un spațiu generos pentru mișcare. Urban Playfield este un eveniment prin care ne dorim să punem în valoare acest nou loc de care se poate bucura comunitatea clujeană. În weekendul 15-16 iulie vom amenaja mai multe spații pentru practicarea diverselor sporturi și timp de două zile ne vom bucura de mișcare. Continuăm misiunea noastră de a arăta oamenilor că sportul este fun, așa că pe lângă sporturile clasice vom avea și adaptări amuzante cum ar fi biliardul cu piciorul. Este o primă ediție a acestui eveniment prin care Sports Festival pune în valoare locurile din oraș și polarizează energia generată de sport”, a transmis Mirel Alexa, manager proiect.

În cadrul Urban Playfield vor fi amenajate 12 zone pentru practicarea sporturilor: escalada, baschet, tenis de masă, tenis de câmp, biliard cu piciorul, fotbal, volei, badminton, roundnet, dans de majorete, dans modern și șah. Pe lângă aceste sporturi, participanții, mici sau mari, vor fi provocați la jocuri ale copilăriei: șotron, coarda și bătaie cu apă. Activitățile vor începe la ora 10.00 și se vor încheia la ora 22.00, iar participarea este gratuită, fără rezervarea în prealabil a locului. Din cadrul Urban Playfield nu va lipsi muzica oferită de DJ și o zonă de hidratare și mâncare. 

În urma proiectului de renovare al platoului Sălii Sporturilor „Horea Demian” din Cluj-Napoca au fost create: o suprafață pietonală de aproape 8.000 mp, 318 metri liniari de piste de biciclete, iar spațiul dedicat zonelor verzi a fost dublat.

Urban Playfield este un concept Sports Festival realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca alături de Visit Cluj.

Sursa foto: Facebook/Outdoor4U

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare