Închide

Petrolul dă tonul în Liga a IV-a. 5500 de plătitori la un meci. Câți fani o vor susține pe U Cluj la primul meci oficial? Intrarea e liberă

Sport by Catalin Suciu - mart. 07, 2017 2 695

Universitatea începe oficial partea a doua a sezonului și va evolua miercuri, de la ora 15:00, cu Viitorul Mihai Georgescu. Partida se va juca la baza Dan Anca din cartierul Gheorgheni.

Lider autoritar în campionat, „U” nu are adversar în lupta pentru promovare. A jucat 10 meciuri amicale în perioada de pregătire și le-a câștigat pe toate, învingând în ultimul joc Olimpia Satu Mare, formație cu pretenții de promovare în Liga 1. E un campionat fără adversar pentru Universitatea, care va promova, cel mai probabil, fără nici o problemă în liga a treia.

Clubul a decis să lase intarea liberă la meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, mai ales că meciul se joacă de la ora 15:00 și speră să aibă parte de o susținere efervescentă din partea fanilor. E primul joc oficial după o pauză îndelungată, iar trupa lui Marius Popescu își pune doar problema scorului, după ce în tur meciul s-a încheiat cu 8-0. Astfel, spectacolul e garantat.

“Șepcile roșii” ocupă prima poziție în clasament, cu 40 de puncte (13 victorii, o remiză, nici o înfrângere), în timp ce Viitorul “Mihai Georgescu” se situează pe locul 14, penultimul, cu 9 puncte.

Petrolul a avut 5500 de plătitori

Deși în Liga a patra, Petrolul Ploiești a reușit o performanță greu de egalat. La meciul cu AS Păuleși, câștigat cu 2-0, au fost 5422 de spectatori plătitori în tribune. Cu această audiență Petrolul depășește orice meci din Liga 1, care nu este un derby. 6 lei la peluze, 8 lei la tribuna a 2-a și 10 lei la tribuna I și 0 au plătit cei peste 5000 de oameni pentru a-și vedea echipa la lucru. Dintre cei 5422 de oamenii, 900 sunt doar abonați.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  2 comentarii

  1. Tendențioasă întrebarea. Gândiți-vă un pic cam câți oameni sunt liberi miercurea, la ora 12, ca să poată merge la meciul lui „U”. Față de un meci în weekend.
   Asta cu tot respectul pt fanii petroliști, care da, au ridicat ștacheta.

  2. Subscriu la postarea lui Gabi. Si eu lucrez si nu sunt bugetar. Oare cum ar reactiona patronul meu daca mi-as face bilet de voie motivand ca ma duc la meci.

  Scrie un comentariu