Închide

UPDATE Petrescu, la Naționala României! CFR a negociat deja cu un alt antrenor

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 13, 2017 0 2376

UPDATE: Dan Petrescu a refuzat oferta Federației, iar oficialii de la București tratează cu Cosmin Contra. Tehnicianul lui Dinamo e noul favorit al FRF.

CFR Cluj e prima în Liga 1, dar e pe cale să-și piardă antrenorul principal.

Dan Petrescu e favorit să preia echipa națională a României dacă Federația Română de Fotbal se înțelege cu Daum și reziliază contractul existent.

„Bursucul” a discutat deja cu oficialii FRF și are acordul clubului „feroviar” să plece. „Eu sunt antrenor, nu mă interesează conflictele și Naționala României e parte din sufletul meu. Aș vrea s-o antrenez”, a spus recent antrenorul CFR-ului.

Plecarea sa de la cârma clujenilor i-a determinat pe șefi să ia legătura cu Eduard Iordăescu, actualul tehnician al celor de la Astra Giurgiu. Cu Edi s-a discutat și întrecut, înainte de a doua venire a lui Vasile Miriuță la CFR Cluj.
El are clauză de 120.000 de euro de reziliere, dar suma nu e o problemă pentru formația din Gruia, care a investit masiv din această vară.

Până la finalul săptămânii, FRF-ul îl va anunța pe Dan Petrescu ca noul antrenor al echipei naționale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.