Închide

Petrescu exultă după un nou succes în campionat, dar are o mare nemulțumire. „Mi se pare penibil, nu credeam că poate să existe așa ceva”

Sport by Catalin Suciu - dec. 10, 2017 0 323

După meciul de sâmbătă seara (1-0 cu ACS Timișoara) antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, și-a felicitat jucătorii, însă e total nemulțumit de sistemul competițional.

„Obiectivul meu era să ajungem în play-off. Victoria de azi mă bucură foarte mult pentru că era ultimul meci pe teren propriu în 2017. Era păcat să nu reușim să câștigăm pentru că am avut un joc consistent. Băieții au fost extraordinari. Timișoara a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. De obicei ceda din minutul 60, dar azi a jucat foarte bine. Îmi doresc ca echipa mea să arate așa mereu. A fost ceva incredibil să închegăm o echipă cu jucători veniți din toate părțile. Noi suntem acum pe o poziție extraordinară. Sunt foarte mulțumit. Trebuie să fim atenți la ultimul meci cu Craiova și să fim atenți ce mișcări facem în iarnă. Dacă nu era play-off, șansele noastre la titlu erau foarte mari, dar, din păcate pentru noi, există acest play-off, care ne va defavoriza pentru că ni se înjumătățesc punctele.Eu fac 50 de puncte şi rămân cu 25 în play-off? Păi, ce-i asta? Mi se pare penibil! N-am crezut că poate să existe aşa ceva”, a explicat antrenorul.

CFR e prima în liga 1 cu 49 de puncte în 21 de etape. Steaua e a doua, la 8 puncte în spate, dar cu un meci mai puțin.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.