Închide

Petrescu, enervat de unul dintre foștii săi impresari: „A vorbit prostii. Nu plec de la CFR și nu mă simt nici blazat”

Sport by Catalin Suciu - nov. 22, 2019 0 165

Deși s-a vehiculat că ar putea-o părăsi pe CFR Cluj, Dan Petrescu susține cu totul altceva. Unul dintre foștii săi impresari, Nicolae Pîrnău, a anunțat recent că Petrescu ar avea mai multe oferte tentante și ar fi pe cale să plece de la CFR Cluj.

Petrescu s-a enervat și are o altă versiune.  “Nu e agentul meu, e fostul meu agent. Eu am avut mai mulți agenți. L-am rugat să nu mai vorbească în numele meu și i-am spus să nu mai declare niciodată despre mine nimic. I-a părut rău și a spus că așa o să facă. N-am contract cu el, n-am contract cu nimeni. Sunt liber și eu hotărăsc cum îmi continui cariera. Declarațiile lui au fost deplasate și el știe acest lucru. N-avea voie să facă niște declarații fără să știe ceva și fără să mă întrebe pe mine. Ofertele sunt din ziare. Vă spun sincer că nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă și nu am avut nicio ofertă. Ar trebui să fie oferta corectă să plec undeva. În acest moment sunt foarte bine la CFR, nu sunt blazat în niciun fel, sunt foarte fericit și sper să câștig cât mai multe meciuri”, a spus Petrescu.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare