Închide

Peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj și în ultimele 24 de ore, în acest ritm mâine Clujul depășește borna de 60.000 de infecții depistate, cele mai multe din provincie

Sănătate by Actual de Cluj - sept. 14, 2021 0 371

Peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj și în ultimele 24 de ore, printre cele mai multe într-un județ din țară în acest interval, după cum arată datele de azi ale Grupului de Comunicare Strategică.

Sunt 134 de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj doar de ieri până azi, iar în acest ritm mâine ar urma să fie depășită borna de 60.000 de cazuri depistate în Cluj de la debutul pandemiei până în prezent, cele mai multe într-un județ din țară, exceptând Capitala.  Doar în câteva județe din țară au fost depistate în ultimele 24 de ore mai multe cazuri decât în Cluj. E vorba de Maramureș cu 155 cazuri, Suceava cu 215 și Timiș cu 167 cazuri depistate, plus București cu 459 cazuri depistate în acest interval.

Rata de infectare e în Cluj, astăzi, de 1,6 cazuri la mie, în creștere continuă în ultimele zile, printre cele mai ridicate din țară și considerabil peste media națională, de 1,19 cazuri la mie. Mai jos situația în fiecare județ, astăzi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare