Închide

Peste cinci sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar de ieri până azi, Clujul e singurul județ din țară care depășește pragul de cinci sute de cazuri noi

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 02, 2021 0 303

Peste cinci sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar de ieri până azi, Clujul e singurul județ din țară care depășește pragul de cinci sute de cazuri noi în acest interval cu excepția Capitalei.
E vorba de 501 de cazuri noi de infecție în Cluj în condițiile în care în județ a fost depășită ieri borna de 80.000 de cazuri de infectare depistate de la debutul pandemiei până în prezent, cele mai multe din țară după București și la mică distanță de județul Timiș. Rata de infectare a crescut totodată la 9,61 cazuri la mie, de la 9,59 ieri.

Să menționăm că cele 501 de cazuri noi au fost depistate prin folosirea a aproape 2.800 de teste de depistare a infecției, respectiv o rată de pozitivare de aproape 18%, adică aproape fiecare al cincilea test procesat s-a dovedit pozitiv. Astăzi în spitalele din Cluj sunt internați 757 de pacienți, dintre care 90 se află în stare critică, la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu