Închide

Percheziții ieri la Cluj în casele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, și efectuarea de operațiuni cu droguri

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 16, 2022 0 261

Percheziții ieri la Cluj în casele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, și efectuarea de operațiuni cu droguri.

Perchezițiile au avut loc ieri, le-au derulat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii  DIICOT. În total patru percheziții, după ce ieri după-masă în jurul orei 16 la solicitarea polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, polițiștii din Florești au interceptat în trafic, în Gilău, un autoturism în care se aflau doi bărbați.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 8,3 kilograme de substanțe psihoactive. În continuare cazul a fost preluat de polițiștii BCCO sub îndrumarea procurorilor DIICOT. În cadrul celor patru percheziții desfășurate la locuințele a trei persoane au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ patru kilograme droguri de mare risc, un grinder, pungi cu urme de substanță, 1.900 de euro și două telefoane mobile. Azi față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați magistraților Tribunalului Cluj, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu