Închide

Percheziții de amploare cu ”mascați” după un furt de la un cabinet medical din Cluj, de unde au fost furate echipamente de zeci de mii de euro

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 18, 2020 0 1462

O bandă de hoți ar fi dat iama într-un cabinet medical din Cluj, de unde a furat aparatură de zeci de mii de euro.

Furtul a avut loc în noaptea de 6 spre 7 iulie iar autorii au fost descoperiți ieri, în Neamț, după percheziții cu desfășurare impresionantă de forțe.  La percheziții au fost găsite și echipamentele medicale furate.

Șapte percheziții ieri în localitățile Gadinți și Roman din județul Neamț în casele unei grupări de hoți, cinci la număr, care sunt bănuiți de furtul din cabinetul medical din Cluj-Napoca. Cei în cauză au fost duși la Poliție.

La perchezițiile de ieri au participat ”mascați” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Bacău, Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța și specialiști criminaliști din cadrul IPJ Neamț.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare