Închide

Percheziții azi în Cluj la persoane bănuite de furt de combustibil din locomotive, anchetatorii au găsit tone de carburant și sute de recipiente

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 03, 2021 0 365

Percheziții azi în Cluj la persoane bănuite de furt de combustibil din locomotive.

Polițiștii de la Poliție Transporturi și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au făcut azi 14 percheziții domiciliare în mai multe localități din Cluj și Bistrița-Năsăud, unde au descoperit și ridicat nu mai puțin de 3,5 tone de carburant, două sute de litri de ulei de motor, 850 de recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională. Șapte persoane au fost duse la audieri. ”Grupul infracțional ar fi desfășurat activitățile ilicite în decursul anului 2021”, spun anchetatorii.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate al ”mascaților” de la Direcția Operațiuni Speciale. De asemenea, la percheziții au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

UPDATE E vorba de zece suspecți, care ar fi sustras iar ulterior valorificat prin punere în vânzare, sau folos propriu, carburantul furat. Sutele de kilograme de carburant furat erau stocate în propria gospodărie. Aceștia au fost acuzați de delapidare deoarece aveau în gestiune bunurile furate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare