Închide

Penitenciarul Gherla oferă „forță de muncă specială” firmelor: „cea mai eficientă soluție pentru societățile care doresc stabilitate și rentabilitate”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 25, 2019 0 245

Penitenciarul Gherla a ieșit la piață și oferă serviciile pușcăriașilor, care asigură „cea mai eficientă soluție pentru societățile care doresc stabilitate și rentabilitate”.

Un anunț al Penitenciarului Gherla de azi arată că închisoarea pune la dispoziție „forță de muncă specială” pentru societăți comerciale, în special pentru activități care se pretează la „munca la domiciliu” și care necesită manoperă individuală. Penitenciarul își ia angajamentul că asigură un număr constant de persoane private de libertate pe toată durata derulării contractului, atât în interiorul penitenciarului, cât şi în exteriorul acestuia, ba chiar asigură și spațiile pentru amplasarea utilajelor în vederea confecţionării produselor, folosind persoane private de libertate la muncă. „Folosirea la muncă a deţinuţilor nu implică încheierea unor contracte de muncă cu persoanele private de libertate, ci doar încheierea unui contract de prestări servicii intre societate şi penitenciar”, arată instituția. Ca urmare clienții sunt scutiți de la plata obligaţiilor faţă de bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor de sănătate, fondul de şomaj și altele. În plus munca în închisoare asigură și siguranța asupra materiilor prime, materialelor, uneltelor şi utilajelor folosite în procesul tehnologic, „neexistând riscul sustragerii acestora”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu