Închide

Patru cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore în Cluj

Sănătate by Actual de Cluj - iul. 22, 2021 0 151

Patru cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore în Cluj, iar dacă numărul pare mic, aflați că e depășit doar de București și de județul Ilfov.
Clujul e județul din țară cu cele mai multe infecții cu coronavirus depistate de la izbucnirea pandemiei în urmă cu mai bine de un an și zilnic printre județele cu cele mai multe cazuri noi de infecție descoperite. E cazul și azi, când numărul cazurilor noi ajunge la patru, cifră depășită doar de Ilfov cu cinci cazuri noi și de municipiul București cu 28 de cazuri noi. De altfel și rata infecției cu coronavirus, calculată raportând cazurile de infecție descoperite la populația rezidentă, e în Cluj printre cele mai mari din țară. E vorba azi de o incidență de 0,06 cazuri de infecție, depășită doar de Ilfov și Satu Mare, dar la o diferență foarte mică, 0,07 cazuri la mia de locuitori.

Să menționăm că cele patru cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore în Cluj au fost identificate prin procesarea a aproape o mie de teste, mai exact 996. din păcate în ultimele 24 de ore a fost înregistrat și un deces cauzat de coronavirus în Cluj, ceea ce ridică numărul total al deceselor cauzate de SARS-CoV 2 la 1.044, de la izbucnirea pandemiei, în primăvara anului trecut.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare