Închide

Patronul CFR-ului ezită să spună dacă îl va lăsa pe Dan Petrescu la echipa națională

Sport by Actual de Cluj - dec. 11, 2021 0 259

CFR Cluj a învins-o pe Jablonec, scor 2-0, dar a încheiat pe ultimul loc grupa D din Conference League. Finanțatorul Nelu Varga crede că „feroviarii” ar fi mers mai departe, dacă Dan Petrescu era pe bancă de la începutul stagiunii.

Finanțatorul celor de la CFR Cluj l-a „înțepat” pe Marius Șumudică la finalul primei victorii din grupele Conference League. Varga e de părere că primăvara europeană ar fi fost la îndemână, dacă Petrescu prelua echipa mai devreme.

„Trebuie să acceptăm faptul că nu ne-am calificat, chiar dacă este greu. Dar vreau să spun că nu mi-am pierdut încrederea în Dan. Ultimul meci a arătat că dacă el era din vară la echipă, astăzi am fi avut o altă satisfacție. Sunt convins.

Programul clubului, proiectul pe care l-am făcut, inclusiv academia care se va face, toate sunt realizate exclusiv în urma înțelegerii pe care am avut-o cu Dan, când s-a întors la CFR. I-am promis că îi voi asigura toate condițiile pentru performanța pe care o dorește și el și pe care o doresc și eu.

Grupele Champions League. Este visul nostru, iar orașul și toată lumea din jurul echipei merită asta. Pentru că au fost și momente grele și am fost cu toții împreună. Acolo poți să simți satisfacția pentru efortul făcut”, a spus Varga, potrivit Prosport.

Finanțatorul celor de la CFR Cluj a evitat un răspuns clar când a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Dan Petrescu la echipa națională. Antrenorul a transmis că va răspunde ofertei venite de la FRF pe 20 decembrie.

„Eu mi-aș dori să-l văd pe Dan Petrescu antrenând în Anglia. Știu că este visul său și îi promit că îi ofer toată susținerea, înțelegerea și răbdarea de care are nevoie pentru a fi remarcat, dacă se va califica în grupele Champions League. Îl asigur că voi fi lângă el, pentru a-și construi echipa exact cum dorește, ca să reușim.”

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare