Închide

Pasagerul rănit grav după ce ar fi căzut din tren în Gherla ar fi sărit intenționat din garnitură, cel puțin aceasta arată CFR Călători

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 14, 2023 0 251

Pasagerul rănit grav după ce ar fi căzut din tren în Gherla ar fi sărit intenționat din garnitură, cel puțin aceasta arată CFR Călători.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara după ce trenul a pornit din stație, un călător a căzut și a fost rănit grav.  CFR Călători susține că pasagerul, care a călătorit cu trenul IR 1830 Galați – Cluj Napoca în 12 august, și care a fost găsit rănit pe firul 1 de circulație în zona pasajului din stația Gherla și transportat la spitalul din Cluj-Napoca, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, pasagerul a sărit și nu a căzut din trenul IR 1830, forțând ușa frontală a ultimului vagon, în condițiile în care aceasta era încuiată și asigurată. CFR Călători face apel la călători să nu recurgă la deschiderea forțată a ușilor pentru a coborî, după plecarea trenului din stație. ”Astfel de acțiuni se pot solda cu evenimente tragice, arată compania.

Citește și:

Bărbat în stare gravă după ce ar fi căzut din tren în apropiere de gara din Gherla

Nici un comentariu

Scrie un comentariu