Închide

Parov Stelar, la Cluj: „Am fost prima dată acum 10 ani, orașul a crescut enorm”

ActualitateFestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 02, 2018 0 1705

Parov Stelar, unul dintre numele care concertează pe scena principală de la Untold, a vizitat pentru prima dată Clujul în urmă cui mai mulți ani.

Mai precis, acum o decadă. De atunci, spune artistul originar din Austria, orașul a crescut foarte mult. „Intrarea în festival e ca într-un basm. Am fost de foarte multe ori în România, e un public entuziast aici, un public care transmite emoții. În Cluj am fost prima dată acum 10 ani, orașul a crescut foarte mult, s-a dezvoltat enorm. În privința Untold, se pune foarte multă pasiune aici, am văzut foarte multă lume și sunt convins că vom avea o petrecere grozavă. Dacă ar fi să descriu festivalul, aș spune că e un eveniment magic, sexi. Eu pregătesc la fel un concert dacă sunt aici, în Cluj, sau la Festivalul de la Sziget, fiindcă muzica nu ține cont de granițe. Că sunt aici sau la Sziget, e același lucru, despre asta este muzica”, a anunțat Parov Stelar înaintea reprezentației din prima zi de Untold.

Parov Stelar urcă pe main-stage de la ora 21:00.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.