Închide

Părinte disperat după ce copilul i-ar fi fost mușcat de șarpe, spitalul Gherla infirmă, dar admite că nu are ser antiviperin

Din județ by Actual de Cluj - iul. 25, 2022 0 104

Un băiat în vârstă de 15 ani din Gherla ar fi fost mușcat de șarpe. Incidentul s-a produs la sfârșitul lunii iunie, în timp ce adolescentul se deplasa cu o bicicletă pe digul Someșului Mic, la Gherla. Cel mai probabil, roata bicicletei a trecut peste șarpe, iar acesta a reacționat.

Tatăl copilului a povestit că băiatul a fost dus imediat la spital la Gherla, unde i s-a comunicat că nu există ser antiviperin pentru administrare. „A fost un șarpe lung de aproximativ 1 metru, l-a mușcat de picior, și acum se văd două urme. Am așteptat aproape două ore până a venit o ambulanță. Copilul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, dar nici acolo nu aveau ser. De acolo am fost trimiși la un alt spital din Cluj, unde am dat peste aceeași situație. Nu se poate așa ceva, mori în spital! Cred că am îmbătrânit în orele acelea de așteptare și disperare cu 20 de ani!”, a declarat acesta pentru gherlainfo.ro.

Șarpele nu ar fi injectat venin în urma mușcăturii, astfel că în cele din urmă, băiatului i-a fost administrat un tratament antibiotic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare