Închide

Panouri fonoabsorbante pe Autostrada Transilvania la Vlaha, după ce sătenii s-au plâns că nu mai suportă zgomotul generat de trafic

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 18, 2021 0 573

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat în cadrul unei vizite pe șantierul lotului Nădășel- Poarta Sălajului a Autostrăzii Transilvania că va începe montarea de panouri  fonoabsorbante în zona localității Vlaha din comuna Săvădisla, după ce localnicii s-au plâns de zgomotul generat de autostradă.

 

”Am vorbit cu colegii mei din USR despre acest subiect. O să discut cu Compania de Drumuri care desfășoară un plan național de montare de panouri fonoabsorbante. În prezent, autostrăzile care se construiesc vin cu astfel de panouri, normele fiind mult mai stricte decât erau în urmă cu zece ani. Vom monta aceste panouri și pe zonele care deranjează și unde sunt locuințe în apropiere pe întreaga rețea”, a spus Drulă.

Potrivit oficialului s-a semnat contractul cu furnizorul de panouri fonoabsorbante și că se va începe curând montarea acestora în zona Vlaha, care este cuprinsă în proiect.

Detalii despre plângerile sătenilor din Vlaha:

sursă foto: captură video TVR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare