Închide

(P) Încep evenimentele în aer liber în Iulius Parc. Atmosferă de weekend cu muzică și relaxare

ActualitateFestivalSocial by Cosmina Fernoaga - iun. 25, 2020 0 301

Zile de vacanță, soare, muzica pe care o iubești și timp dedicat celor dragi. Ingredientele cheie pentru un început de weekend așa cum ți l-ai dorit în ultimele luni. Cadrul natural al Iulius Parc te invită la relaxare și mișcare, iar vineri, instalăm și atmosfera de party.

Planurile de weekend încep în Iulius Parc! Vineri, 26 iunie 2020, este despre muzică și bună dispoziție. De la ora 19.00, pe ponton se va instala set up-ul Electroclown DJ. Ritmurile vor acompania atmosfera lounge și te vor purta cu gândul către festivalurile tale îndrăgite. Accesul este gratuit, iar pentru siguranța tuturor, zona va fi delimitată, cu o capacitate maximă de 40 de locuri, astfel încât să menținem distanțarea fizică. Ne bucurăm împreună de eveniment, însă în mod responsabil! De aceea, fluxul de intrare și ieșire va fi diferențiat, iar la intrare va fi monitorizată temperatura.

Muzica se va auzi în tot parcul, așa că poate fi ingredientul perfect pentru a completa relaxarea pe iarbă sau plimbarea pe malul lacului. Poate fi prilej și pentru o lecție de dans spontană sau motivul pentru a-ți revedea prietenii. Și copiii au liber la distracție, Iulius Parc fiind locul unde pot să alerge și să se joace în voie. În plus, poți condimenta experiența cu o cafea de la Meron sau Tulip, băuturi fresh de la St. Ride Bar Box, înghețata Bianco Milano, burgeri suculenți de la Dopamine Experiment sau cu deliciile Kurtos & langos.

De săptămâna viitoare agenda va include și întâlnirile cinematografice în aer liber și multe alte surprize. Te așteptăm în Iulius Parc să ne bucurăm împreună de evenimente într-un cadru natural!

W: www.iuliusmall.com

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare