Închide

[P] Expoziție în cadrul Photo Romania Festival, la Iulius Mall Cluj

ActualitateSocial by Actual de Cluj - mai 16, 2016 0 275

Și în acest an, Iulius Mall Cluj găzduieşte o expoziție fotografică, ca parte a celei de-a șasea ediţii a Photo Romania Festival. Cei pasionați de arta fotografică sau care vor să descopere peisaje din zone îndepărtate vor putea admira instantaneele inedite la etajul Iulius Mall Cluj, pe culoarul H&M.

Expoziţia „Paradisul Italo-Elvețian” cuprinde 20 de fotografii a căror tematică este peisajul montan din Alpi. Lucrările sunt semnate de Adrian Petrișor și Ovidiu Lazăr, reprezentând unele dintre cele mai spectaculoase locuri din Munții Dolomiți, Italia, și zona Valais, Elveția, cu vârful Matterhorn în rol principal. Fotografiile au fost realizate pe parcursul a doi ani, în anotimpuri diferite, și pun în valoare frumusețea unor peisaje naturale deosebite.

Parte a festivalului este și workshop-ul de fotografie și filmare gastronomică, susținut de Gabriel Natea și găzduit de restaurantul Marty City, din Iulius Mall Cluj. Seminarul se va desfășura miercuri, 18 mai 2016, de la ora 15.00, participarea fiind pe bază de înregistrare. Photo Romania Festival este cel mai mare eveniment de artă fotografică din România, ajuns la a șasea ediţie, iar anul acesta se desfăşoară în perioada 18 – 22 mai. Evenimentul aduce la Cluj-Napoca fotografi renumiți, găzduind numeroase expoziții şi alte evenimente de specialitate.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare