Închide

(P) Descoperă planeta Marte, la Iulius Mall Cluj

ActualitateEducaţieSocial by Actual de Cluj - nov. 19, 2019 0 937

Copiii au ocazia să descopere secretele astronauților în cadrul expoziției interactive „First Kids on Mars”. Distracție, voie bună, dar și multe informații utile despre Univers și despre planeta Marte – toate acestea îi așteaptă pe cei mici, la Iulius Mall Cluj. Vezi cât de captivantă este experiența pe Facebook Iulius Mall Cluj Napoca!

Până pe 24 noiembrie 2019, micuții cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani pot îmbrăca costumele de cosmonauți și „să plece” într-o aventură de neuitat. Aceștia vor parcurge un circuit special, iar robotul Curiosity și realitatea augmentată îi vor îndruma să descopere cele mai interesante informații despre planeta roșie. În cilindrul rotativ, care simulează o stație spațială, micii exploratori își vor testa abilitățile prin rezolvarea mai multor misiuni, sub coordonarea animatorilor.

Călătoriile în Univers sunt pline de provocări, așa că cei mici vor intra întocmai în pielea astronauților. Vor pregăti lansarea unei rachete la un panou de comandă, vor produce oxigen într-unul dintre laboratoarele cu plante din baza marţiană, dar și alte activități educative, în timp ce descoperă misterele cosmosului. Pentru ca experiența lor să fie completă, la final se vor fotografia la photo booth-ul special amenajat și vor fi premiați cu diplome, devenind, astfel, exploratori „cu acte în regulă”.

Expoziţia „First Kids on Mars” are loc zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00, în Atriumul principal al Iulius Mall. Partenerul evenimentului, NTT DATA, asigură micuților accesul gratuit, în limita locurilor disponibile și în baza unei programări. Aceasta se poate face la Centrul Info sau la numărul de telefon 0264.206.424.

Acest text are ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare