Închide

[P] Afacere nouă la Cluj: S-a lansat La Spălătorie, pentru haine mereu curate

ActualitateDezvoltareSocial by Actual de Cluj - dec. 21, 2015 0 667

Persoanele care doresc să arate mereu impecabil și să aibă hainele proaspăt spălate și călcate au la dispoziție un nou serviciu: la Cluj s-a lansat La Spălătorie. Sistemul funcționează foarte simplu: programarea se poate face pe site, telefonic, prin email sau pe facebook. Hainele pot fi aduse la centrul de colectare sau pot fi ridicate de acasă (pentru o valoare de minim 75 de lei). Sunt apoi spălate, călcate și împachetate, iar la final fie se ridică de la centru, fie sunt livrate acasă, în maxim 24 de ore (pentru comenzi de minim 75 de lei).
La Spălătorie oferă servicii de spălătorie și curățătorie profesionale, cu ajutorul personalului calificat în domeniu. Angajații provin din medii defavorizate, iar La Spălătorie le-a oferit șansa unui nou start profesional. Compania pune accent și pe respectul față de mediu: detergenții folosiți nu conțin fosfați, enzime sau cloruri. De proveniență Germania, aceștia, sunt antialergenici, nu atacă pielea și nu distrug în timp țesătura sau materialul hainelor.

Cadou de bun venit: persoanele care se înscriu pe www.laspalatorie.ro beneficiază de un voucher în valoare de 25 de lei, care poate fi folosit în perioada 15 ianuarie – 1 martie 2016.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”.

voucher la spalatorie_final.cdr

Nici un comentariu

Scrie un comentariu