Închide

[P] 9 sfaturi și idei care te vor ajuta să alegi mai multe ponturi câștigătoare

Sport by Actual de Cluj - feb. 01, 2017 0 445

Nimeni nu s-a născut învățat în materie de pariuri sportive. Până când acumulezi suficientă experiență încât să găsești propria schemă de succes, este bine să cauți sfaturi care te vor ajuta să câștigi. Unul dintre ele este să știi totul despre agențiile de pariuri online, așa cum este prezentat aici: https://pariurix.com/discutii/unibet-discutii-noutati-si-rezolvare-probleme-55597.html

Disciplina face diferența

„Fotbalul este complex și are multe aspecte”, ar fi parafrazarea unei replici celebre din filmul „Filantropica”. Rezultatul oricărui meci depinde de atât de mulți factori, încât nimeni nu poate băga mâna în foc (la propriu) pentru un rezultat, nici măcar în cazul disputelor dezechilibrate.
Diferența dintre un parior care face profit și unul care este pe minus e făcută de respectarea unor reguli care nu sunt deloc complicate. Simt că suntem în aceeași tabără și am făcut pentru tine un top al acestor reguli. Sunt niște idei pe care te sfătuiesc să le probezi. Vei vedea că va scădea numărul biletelor care nu ies.

1. Implică-te într-o comunitate online a pariorilor. Spuneam despre experiența pe care o câștigi în timp ca parior. Poți accelera acest proces dacă participi activ la discuții într-o comunitate virtuală formată din oameni care împărtășesc același hobby ca și tine. Înveți din greșelile altora, ești la curent cu toate noutățile din această industrie și ai acces zilnic la știri și ponturi din toate sporturile.

2. Studiază strategiile de pariuri și alege una. În funcție de tipurile de pariuri pe care le preferi (pe rezultat, pe goluri, pe cartonașe etc.), alege o strategie de joc și, foarte important, ține-te de ea. Este imposibil să câștigi în fiecare zi, dar vei fi pe plus atunci când vei trage linie. Strategiile se bazează pe calcule riguroase și sunt verificate și răs-verificate.

Nu te implica emoțional
3. Nu paria pe echipa cu care ții. Una dintre sfaturile cunoscătorilor este să nu pariezi niciodată cu inima. Pariurile reprezintă un „sport” pe care trebuie să îl practici exclusiv cu mintea. Microbiștii tind să își supraevalueze favoriții și, prin urmare, pierd deseori bani mizând pe victoria acestora.
4. Pariază doar pe ce cunoști. Pariorii profesioniști pariază doar pe câteva competiții, pe care le cunosc în detaliu. Ca amator, îți permiți luxul de a extinde aria pariurilor, dar este contraproductiv să joci pe echipe despre care nu știi nimic. Dacă într-o zi nu sunt meciuri din ligi despre care să ai cât de cât idee, mai bine ia o pauză.

Derby-urile sunt periculoase

(www.wikihow.com/Win-at-Sports-Betting)

Pariuri2

5. Evită meciurile cu încărcătură emoțională deosebită. Între echipele din același oraș există mai peste tot o rivalitate care face să nu mai conteze forma de moment, locurile ocupate în clasament și chiar diferența de valoare dintre loturi. Sunt de evitat și derby-urile de clasament, dar și meciurile dintre echipa de pe primul loc și „lanterna roșie”.

Problema pariurilor live

6. Ai mare grijă la meciurile live. Pariurile live sunt considerate cele mai periculoase, pentru că se derulează cu rapiditate și pot îți pot da peste cap managementul banilor. Este suficient un pariu pierzător ca să ai tentația de a juca la recuperare și, uite așa, gaura în buget tot crește.

7. Uită-te la meciurile pe care pariezi live. Dacă alegi totuși să pariezi live, este important să vezi evenimentele pe care joci. Statisticile în timp real pot fi înșelătoare. Un parior care se pricepe la fotbal înțelege multe lucruri urmărind chiar și numai 15 minute dintr-un meci.
Nu te lăsa păcălit de cote

8. Favoriții nu se impun întotdeauna. Nu plasa pariuri în funcție doar de cotele afișate de casele de pariuri. Dacă ar funcționa așa, atunci Gaz Metan Mediaș nu ar câștiga niciodată la București, în fața Stelei. S-a întâmplat în toamnă, când și Barcelona a pierdut pe teren propriu, în fața lui Alaves. Concluzia: favoriții nu câștigă mereu.

9. Selectează meciurile pe care merită să pariezi. Cota oferită de bookmaker pentru un rezultat trebuie să fie în conformitate cu probabilitatea ca acel rezultat să iasă. Dacă este mai mică, nu are sens să pariezi, pentru că nu merită riscul.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare