Închide

Oserul se mută pe Someș. Vezi când

ActualitateAdministrațieSocial by Actual de Cluj - iun. 04, 2016 0 1212

Inițiativa Someș Delivery a lansat o invitație peste două săptămâni, sâmbătă, tuturor clujenilor la o piață de vechituri care va funcționa în 18 iunie pe strada Gavril Muzicescu, lângă Someș. Orice doritor e așteptat la târgul de vechituri în calitate de vânzător, cumpărător, negociator, vizitator sau chibiț, participarea fiind gratută.

„Piețele de vechituri au rezistat până în ziua de azi pentru că sunt capabile să genereze o mai bună coeziune socială, eficiență ecologică și un schimb etic de bunuri și servicii. Tocmai de aceea Someș Delivery 2016 aduce oserul pe malul râului, în zona străzii Gavril Muzicescu. Dacă aveți lucruri care vă prisosesc, e momentul să scăpați de ele, făcându-i fericiți pe alții, cărora le lipsesc! Vă așteptăm de la 9:30, sâmbătă 18 iulie, între orele 10.00-16.00 cu haine, cărți, electronice, bijuterii, decorațiuni, obiecte de uz casnic, jucării și orice altceva vi se pare vandabil. Un responsabil din echipa Someș Delivery vă va ajuta să găsiți locul potrivit”, a anunțat echipa Someș Delivery.

Participarea e liberă pentru oricine, circulația mașinilor fiind închisă pe durata evenimentului Someș Delivery.

„Oser lângă Someș” este organizat în colaborare cu echipa proiectului „Open Houses”, ales în urma concursul de proiecte Someș Delivery 2016 ~ Someșul Face Valuri.

Despre competiția Somes Delivery 2016 – AICI: 

Amenajări noi pe mal de Someș

Someș Delivery e un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca. Ediția a doua se va desfășura în 18 și 19 iunie 2016 pe segmentul de râu dintre podul Garibaldi și cel de lângă hotelul Napoca. Din echipă fac parte: Alexa Băcanu, Cristina Bodnărescu, Dan Burzo, Dragoș Dascălu, Ana Felvinczi, Lavinia Jaba, Rareș Loșonți, Adriana Măgerușan, Mihai Mateiu, Mădălina Mocan, Marius Cătălin Moga, Roxana Pop, Vlad Sulea, Șerban Țigănaș, Klara Veér, Bogdan Vrabie, Simona Zinca.

Lista finală a câștigătorilor concursului de proiecte Someș Delivery 2016:

 1. La umbra crengilor — Ionuț Drogotel, Daniel Roșu, Sebastian Ciobanu
 2. Pier to pier — Alina Rizescu, Bogdan Ștefănescu, Mihai Tatu
 3. CoconoCuib — Ghiurtz Laura și Mureș Daniela
 4. Someș Mill — Előd György, Szabó Beáta
 5. SOMEPhone — SOMEteam
 6. SOMEpeople — SOMEteam
 7. Licurici — Illuminati
 8. Someș Window — Neghina Sergiu, Diana Siminic, Vasile Ofrim, Alexandru Petrea
 9. BalconyTV — Halmen József, Nagy-Györk Hunor, Stanik Bence
 10. Ambiental River — Asociația Jazz Factory
 11. Someșul inspiră — Organizația Minte Forte
 12. La pescuit — Doru Taloș
 13. Conexiune la Someș — Iulia Hurducaș, Luis Alvarez
 14. Open Houses — Dialog Urban

Nici un comentariu

Scrie un comentariu