Închide

Osemintele unei persoane au fost găsite pe dealul Borhanciului, în urmă cu o lună, ar fi vorba de un cioban care a fost devorat de câinii de la stână

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 06, 2022 0 219

Osemintele unei persoane au fost găsite pe dealul Borhanciului, în urmă cu o lună, ar fi vorba de un cioban care a fost devorat de câinii de la stână.

În 6 iunie seara după ora 22 polițiștii au fost sesizați că pe o pășune din extravilanul municipiului Cluj-Napoca, în zona Dealul Borhanciului, au fost găsite mai multe fragmente osoase umane, precum și haine. În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști pentru efectuarea cercetării la fața locului, ocazie cu care au fost identificate mai multe fragmente osoase și articole de îmbrăcăminte, care ulterior au fost ridicate de către medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea examinării. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Din informațiile disponibile până în acest moment ar fi vorba de un cioban care avea stâna în vecinătate și a cărui familie nu s-a impacientat când acesta nu a răspuns la telefon, și până când s-au îngrijorat au fost găsite oasele acestuia, căci frecvent treceau zile întregi până când acesta să răspundă la telefon. Ar fi o diferență de doar câteva zile, astfel că anchetatorii au considerat că acesta a fost devorat de câinii de la stână ori de animalele sălbatice, mai ales că oasele au fost găsite împrăștiate. Raportul de expertiză medico-legală în cauză nu a fost încă redactat, astfel că nu se cunoaște cauza morții, au precizat surse pentru actualdecluj.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu