Închide

Organizatorii TIFF fac festival la Constanța cu zeci de proiecții, cine-concerte și ateliere

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 23, 2022 0 93

Organizatorii festivalului internațional de film Transilvania de la Cluj anunță azi că fac festival de film la Constanța, pe malul mării, Sunscreen.

Aceștia au anunțat azi prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival – un nou eveniment la malul mării, cu proiecții în aer liber și în cinema, cine-concerte, un program dedicat copiilor și petreceri, între 8 și 11 septembrie. Programul primei ediții cuprinde proiecții a zeci de filme de succes, dar și întâlniri cu invitați din lumea filmului. Evenimentul are în spate echipa TIFF, care a transformat Cluj-Napoca într-o destinație internațională pentru iubitorii de film și care se va folosi de experiența acumulată în ultimii 20 de ani pentru a construi un nou eveniment la malul mării. Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, și Erwin Șimșensohn, regizor și directorul Teatrului de Stat Constanța, sunt în aceste zile la TIFF, unde se vor întâlni cu echipa festivalului, în pregătirea evenimentului din septembrie.

Programul primei ediții include o selecție de peste 30 de filme, cine-concerte cu artiști renumiți, proiecții și ateliere pentru copii și părinți, experiențe cine-culinare și cinema în realitate virtuală, în cinci locații din Constanța: Piața Ovidiu, Plaja Reyna, Teatrul de Vară Soveja, Sala Jean Constantin și Sala Studio a Teatrului de Stat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu