Închide

Orban a venit în organizația lui Boc să-și prezinte moțiunea de candidatură, acuzând că se fac presiuni asupra membrilor PNL pentru a-și fotografia votul

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - sept. 11, 2021 0 482

Liderul PNL Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă la Cluj, în cadrul filialei județen de partid, pentru a-și prezenta moțiunea de candidatură pentru un nou mandat de președinte. În filiala controlată de susținătorii declarați ai premierului Florin Cîțu, Emil Boc și Daniel Buda – Ludovic Orban a ținut să dezvăluie că știe că se fac presiuni asupra unor membri de paritd care urmează să fie trimiși la Congesul din 25 septembrie.

„În filiale PNL, membrii de partid sunt chestionați dacă vor sau nu să voteze cu Cîțu, iar dacă spun că nu, șansa lor să intre pe lista de delegați devine foarte mică. Și chiar dacă spun că vor vota cu Cîțu, sunt întrebați dacă își vor fotografia votul, și nu oricum, ci cu buletinul de vot și cartea de identitate, ca să se vadă că votul e real și fotografia nu e luată de undeva de pe whatsapp”, a comentat Orban.

Acesta i-a somat pe liderii care recurg la astfel de metode să renunțe înainte de a fi prea târziu.

„Cei care gândesc și propagă astfel de lucruri, vă spun, renunțați înainte de a fi prea târziu. Nu veți putea controla niciun vot. Dacă credeți că 5000 de membri PNL vor accepta să voteze la comandă, înseamnă că nu-i cunoașteți (…) În 25 septembrie ne alegem președintele partidului și programul de guvernare, nu se alege echipa demolatoare”,  a spus Orban, conform G4Media.

Sursa Foto: Foto/captura

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.