Închide

Orașul premierelor. Primăria a pus în funcțiune mașinăria eco de curățat desenele graffiti de pe clădirile din Cluj

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 08, 2020 1 825

Angajații Primăriei au curățat demonstrativ în fața primarului Emil Boc pereții unor clădiri din centrul Clujului pe care au fost realizate diverse desene de tip graffiti cu noul utilaj eco cumpărat recent de municipalitate.

Primăria vrea să scape de inscripțiile de pe clădirile publice și a cumpărat o instalație cu aproape 250.000 de lei. Aceasta funcționează pe bază de apă sau abur sub presiune și face adevărate minuni.

„Este un aparat modern, unic, cred, în România, care curăță grafitti, marcaje și indicatoare de circulație sau pete de ulei de pe borduri și trotuare. Vom curăța toate aceste desene și alte mizerii. Este un mijloc nepoluant, nu folosește nici un fel de substanțe chimice”, a spus primarul Emil Boc.

Instalația mobilă de curățat ecologic, cu sistem dual apă/abur sub presiune SteamPLUS, a fost achiziționată de Primăria Cluj-Napoca prin licitație și a costat 244.800 de lei, având un termen de garanție de 24 de luni.

Reprezentanții municipalității au explicat că noua instalație cântărește 750 de kg, este construită pe un cadru de bază și este montată pe un șasiu tractabil, din oțel galvanizat, echipat pentru circulație pe drumurile publice.

 

Un comentariu

  1. Curat al premierelor ! E orasul cu cele mai multe strategii si nicuna dusa pana la capat. As indrazni sa speculez ca si viitoarea strategie va fi facuta tot de Hintea si Baba

Scrie un comentariu