Închide

Oradea se află pe locul 6 în Europa în preferințele turiștilor străini, anunță Ministerul Turismului/ A fost votat de peste 500.000 de turiști în Europe’s Best Destinations

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - sept. 17, 2022 1 148

Oraşul Oradea a reuşit în urma voturilor a peste 500.000 de turişti din întreaga lume să ocupe locul 6 în topul destinaţiilor potrivite atât pentru călătoriile de tip city-break, cât şi pentru vacanţele prelungite, se arată într-o postare pe contul de Facebook al ministerului, potrivit agerpres.ro.

Conform clasamentului Europe’s Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinaţiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător şi un program cultural divers.

Clasamentul include destinaţii din ţări precum Spania, Franţa, Belgia, România reuşind să surclaseze ţări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria.

Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinaţii turistice care trebuie vizitate cel puţin o dată în viaţă, mai spun reprezentanţii ministerului.

Un comentariu

  1. Putea fi Clujul pe acest loc daca am fi renuntat acum 12 ani la acest primar vorbaret.

    Acum aveam deja centura metropolitana, poduri, viaducte peste intersectiile aglomerate si malurile Somesului numai bune de promenada… Asa, avem asfalt colorat ( o continuare a obsesiei funariote probabil) si parcuri in varful dealului de pe Muncii.

    Vin alegerile !

Scrie un comentariu