Închide

Opera din Cluj a anulat spectacolul din această seară, de teama coronavirusului

Cultură by Actual de Cluj - mart. 09, 2020 0 233

Opera Națională din Cluj-Napoca a anulat spectacolul din această seară, de teama coronavirusului.

”Această decizie a fost luată de Consiliul de Administrație al instituției noastre, în contextul riscului prezentat de acest virus și din cauza timpului scurt de consultare a Direcției de Sănătate Publică – organ abilitat de către autoritățile locale să aprobe organizarea evenimentelor publice pe raza județului Cluj, în funcție de o serie de parametri: natura evenimentului, numărul participanților, grupa de vârstă a acestora, posibili factori de risc șa. Opera Națională Română din Cluj-Napoca respectă aceste recomandări și demersurile aferente lor, ca fiind o măsură de prevenție, pentru siguranța publicului spectator și a personalului instituției noastre. În cursul acestei zile, s-a cerut totodată autorizarea celorlalte spectacole programate în luna martie, răspunsul oficial urmând a fi comunicat public”, au explicat reprezentanții instituției de cultură.

Spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentul amintit își pot primi banii înapoi la agenția de bilete a Operei,d e la Casa TIFF, sau online, de mâine până în 1 aprilie.

Capacitatea sălii de spectacole a Operei Naționale din Cluj-Napoca e de 928 de locuri și, astfel, spectacolele din aceasta nu au fost suspendate de ordinul emis ieri de autorități, care interzice manifestările cu peste o mie de persoane.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu